אספרגוס עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה חמאה חומים
אספרגוס עם גרגיר הנחלים תפוחי אדמה חמאה חום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחי אדמה fingerling, טימין, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבעוט כמה אספרגוס: ניוקי חמאה חום עם אספרגוס ואפונה, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו Gemelli עם חמאה חומה & אספרגוס.
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים על חום גבוה עד מכרז, על 10 דקות.
לנקז היטב. תעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק לקערה.
באותו סיר, לבשל את החמאה על חום מתון עד השחמה ואגוזים, על 4 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל. לחמם את מחית תפוחי האדמה על אש נמוכה.
במעבד מזון, דופק את panko עד בסדר. אבק כל אבל עצות אספרגוס עם הקמח. בצלחת פאי, הכה את הביצים. בצלחת עוגה אחרת, מוסיפים את הפנקו ומתבלים במלח ופלפל. טובלים את החלק המשוריין של האספרגוס בביצה, ואז לדלות בפנקו.
במחבת עמוקה, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ. מטגנים את האספרגוס בקבוצות על חום גבוה בינוני, מפנה, עד זהב פריך, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח. שמור את האספרגוס חם בתנור.
במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות. תגרדי את השאלוט לקערה.
לטאטא את רסק עגבניות וחומץ, ואז לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן זית.
מוסיפים את עשבי תיבול וביצים קצוצות לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את גרגיר הנחלים וזורקים למעיל.
כפית מחית תפוחי אדמה על צלחות. למעלה עם אספרגוס וסלט ומגישים.