קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה חמאה חומים

אספרגוס עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה חמאה חומים
אספרגוס עם גרגיר הנחלים תפוחי אדמה חמאה חום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחי אדמה fingerling, טימין, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבעוט כמה אספרגוס: ניוקי חמאה חום עם אספרגוס ואפונה, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו Gemelli עם חמאה חומה & אספרגוס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
2
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים על חום גבוה עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז היטב. תעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
5
באותו סיר, לבשל את החמאה על חום מתון עד השחמה ואגוזים, על 4 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל. לחמם את מחית תפוחי האדמה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6
במעבד מזון, דופק את panko עד בסדר. אבק כל אבל עצות אספרגוס עם הקמח. בצלחת פאי, הכה את הביצים. בצלחת עוגה אחרת, מוסיפים את הפנקו ומתבלים במלח ופלפל. טובלים את החלק המשוריין של האספרגוס בביצה, ואז לדלות בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת עמוקה, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ. מטגנים את האספרגוס בקבוצות על חום גבוה בינוני, מפנה, עד זהב פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח. שמור את האספרגוס חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות. תגרדי את השאלוט לקערה.
מרכיבים שתצטרך
11
לטאטא את רסק עגבניות וחומץ, ואז לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את עשבי תיבול וביצים קצוצות לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את גרגיר הנחלים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
14
כפית מחית תפוחי אדמה על צלחות. למעלה עם אספרגוס וסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'רביל קצוץ או טרגוןצ'רביל קצוץ או טרגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית חתוכהעירית חתוכה3largesביצים, מכותביצים, מכות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה fingerling, קלופים לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מטבעותתפוחי אדמה fingerling, קלופים לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מטבעות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3largesביצים מבושלות היטב, קצוצות דקביצים מבושלות היטב, קצוצות דק1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפנקו (פירורי לחם יפניים)פנקו (פירורי לחם יפניים)6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קטןשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1אוראו ממולאים כפוליםטימין קצוץטימין קצוץ1חתיכות טופי הית' ברפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חבורהגרגיר הנחלים, גבעולים עבים מושלכיםגרגיר הנחלים, גבעולים עבים מושלכים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין לבןחומץ יין לבן