אספרגוס קלוי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית, ומנה צמחונית של לקטו אובו? אספרגוס קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 57 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס ספירס, מיץ לימון, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 9501 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס קלוי, אספרגוס קלוי, ו אספרגוס קלוי.
הוראות
מחממים תנור ומכינים אספרגוס: מחממים את התנור ל 204° (205°C). שטוף את חניתות האספרגוס. אם הקצוות קשים, לשבור אותם או להשליך או לחסוך למלאי. אתה יכול גם להשתמש מקלף ירקות כדי לקלף את העור החיצוני הקשה של הקצוות השמנים של האספרגוס אם אתה רוצה.
טפטוף אספרגוס עם שמן זית, מלח, פלפל, שום: קו מחבת צלייה עם נייר כסף. מסדרים את חניתות אספרגוס בשכבה אחת על מחבת קלייה מרופדת.
טפטוף בשמן זית ולשפשף את החניתות בכל רחבי עם שמן זית מעיל.
מפזרים מלח, פלפל ושום טחון, ולשפשף מעל חניתות אספרגוס להפיץ באופן שווה.
צלי בתנור: צלי ב 204° (205°C) במשך 10 דקות, פחות או יותר, בהתאם לתנור הספציפי שלך וכמה עבות החניתות, עד האספרגוס הם רק משחימים קלות ורך כאשר אתה פירס אותם עם מזלג.
טפטוף עם מיץ לימון או בלסמי כדי לשרת: לשרת, לטפטף עם מיץ לימון טרי או חומץ בלסמי, ואם אתה רוצה, קומץ של גבינת פרמזן מגוררת (לדלג אם בישול טבעוני).