אסקרול עם צנוברים
אסקרול עם צנוברים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, פתיתי צ'ילי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: חלזונות מטוגנים עם דומדמניות וצנוברים, אסקרול מוקפץ עם צימוקים, צנוברים וצלפים, ו בולגור עם צנוברים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט רכים, על 2 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את escarole ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נבול, על 5 דקות.
מוסיף את מרק העוף, ופתיתי צ ' ילי. מביאים מבשלים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עוד 3 דקות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים צנוברים רק לפני ההגשה.
מקור מצוין של: ויטמין A, חומצה פולית, ויטמין K, מנגן
מקור טוב של: סיבים, ויטמין C, חומצה פנטותנית, נחושת, מגנזיום, זרחן, אשלגן, אבץ