קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות38
מגזין

אפוי זיטי פרימוורה

אפוי זיטי פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפוי זיטי Primaveran. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך גזר תינוק קלוף מוכן, רוטב ספגטי, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. יש לשטוף במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
העברה למחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מקציפים יחד 1 צנצנת של רוטב ספגטי וגבינת ריקוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מניחים את התרד בקערה של מעבד מזון; להתמזג עד קצוץ דק; להסיר ולהניח בצד. לאחר מכן מניחים את הגזר במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הגזר הקצוץ בשמן החם עד שהם מתחילים לרכך, על 2 דקות. מערבבים את קישואים, פטריות פורטבלו, פטריות כפתור, ושום; לבשל ומערבבים עד הקישואים הוא רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום ומערבבים את התרד הקצוץ, עגבניות, ו 2 כפות תיבול איטלקי; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
מוסיפים לזיטי ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
11
מפזרים על 1/2 את השקית של תערובת הגבינה האיטלקית על הפסטה ומערבבים דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
יוצקים את 3 צנצנות הנותרים של רוטב ספגטי; מערבבים עד הפסטה וירקות מצופים באופן שווה. מתבלים עם 2 כפות תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מערבבים. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם לחלוטין דרך, 1 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר את נייר הכסף ומפזר את הגבינה הנותרים על הצלחת. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד הגבינה נמסה ומתחיל חום, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®