אפונה טרייה עם פרושוטו
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? אפונה טרייה עם פרושוטו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פטרוזיליה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו), אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום, ו אפונה Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד מתרכך, על 5 דקות.
מערבבים את האפונה, הסוכר, ואת ציר העוף ומבשלים מכוסה עד האפונה בקושי מכרז, על 5 דקות. מערבבים בפרושוטו ומבשלים 1 דקה יותר.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפונה ו prosciutto לקערת הגשה מחוממת. להפחית את הנוזל שנותר בסיר על חום גבוה לזיגוג דק סירופ.
יוצקים את הזיגוג על האפונה ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;