אפונה פסטו & ספגטי סרטנים
אפונה פסטו & ספגטי סרטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אפונה, ספגטי, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם אפונה & מנטה פסטו, ספגטי עם ריקוטן ופסטו אפונה, ו ספגטי עם שעועית ופסטו אגוז אורן.
הוראות
300 גרם של אפונה עם גבינה רכה, גרידת לימון ומיץ, והשום.
להוסיף קצת תיבול, ולאחר מכן להפריש.
בינתיים, לבשל פסטה בעקבות הוראות חבילה. טיפ באפונה שנותרה 2 דקות לפני הפסטה מבושלת, ולאחר מכן לנקז הכל ולחזור למחבת. מערבבים דרך פסטו אפונה וכמה תיבול. מחלקים בין 4 צלחות ומגישים עם הסרטנים ופלחי לימון נוספים, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.