אפיית ברוקולי טורטליני
אופי ברוקולי טורטליני היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $1.5 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינת פרמזן, שן שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטליני אפוי ברוטב אדום , טורטליני גבינה אלפרדו וטורטליני גבינה עם נקניק ראגו .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הטורטליני, הברוקולי, הפימיינטוס והבצל; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול מטגנים את השום בחמאה במשך דקה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/3 כוס גבינת פרמזן עד להמסה. מקפלים פנימה את תערובת הברוקולי.
מעבירים ל-2-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהם חמים ומבעבעים, תוך ערבוב פעמיים. משטחים עם יתרת הפרמזן. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.