קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אפרסק אגרודולצ'ה

אפרסק אגרודולצ'ה
אם יש לך חומץ בלסמי, יין פורט טוואני, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סלט Agrodolce, סלמון עם אגרודולצ'ה ענבים אדומים, ו אגרודולצ'ה אגוז צימוקים ואורן.

הוראות

1
לבשל צימוקים, נמל, ו 2 כפות. מים בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; להקציף פטרוזיליה, חומץ, ושמן. מערבבים באפרסקים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות