קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה

ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה
ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 346 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, צלעות חזיר, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ורמוט, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ו ארוחת ערב: נקניקיות סיידר עם מרווה.

הוראות

1
יוצקים את השמן במחבת וחמים על חום בינוני גבוה. לזרוק את הבצל פרוס ומערבבים לעתים קרובות במשך כ 4 דקות או עד השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את הפלפל האדום פרוס דק ולהפוך את החום בינוני נמוך. מבשלים 7 דקות, או עד הפלפלים רכים. הזז את הפלפלים והבצל לקצה המחבת והתכונן לצלעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
הוסף לשטח הפתוח במחבת, הפעל את החום בחזרה עד בינוני גבוה, ומבשל במשך 3 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את סיידר, להפוך את החום נמוך, ומבשלים במשך כ 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
6
הגישו!

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.