קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

ארוחת ערב: תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי וצ'דר

ארוחת ערב: תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי וצ'דר
ארוחת ערב הערב: תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי וצ'דר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, אבקת חרדל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת ערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי רבה, ברוקולי-צ'דר תפוחי אדמה אפויים, ו ברוקולי צ'דר תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. מעילים את תפוחי האדמה בשמן קנולה קטן ומפזרים מלח. לזרוק בתנור ולבשל במשך כשעה, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
כאשר תפוחי האדמה הם כעשר דקות מלהיות מוכן, לשפוך סנטימטר אחד של מים לתוך סיר גדול. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הברוקולי בסל קיטור ומניחים אותו על המים הרותחים. מכסים את הסיר ואת קיטור במשך כארבע דקות, עד הברוקולי הם ירוקים ורכים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לזרוק את החמאה לסיר על אש בינונית-נמוכה. כאשר נמס, להוסיף את הקמח ואת אבקת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף עד שאין יותר גושים, אשר צריך לקחת בערך דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
לזרוק את הברוקולי לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך