ארוחת ערב: תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי וצ'דר
ארוחת ערב הערב: תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי וצ'דר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, אבקת חרדל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת ערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי רבה, ברוקולי-צ'דר תפוחי אדמה אפויים, ו ברוקולי צ'דר תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. מעילים את תפוחי האדמה בשמן קנולה קטן ומפזרים מלח. לזרוק בתנור ולבשל במשך כשעה, עד במכרז.
כאשר תפוחי האדמה הם כעשר דקות מלהיות מוכן, לשפוך סנטימטר אחד של מים לתוך סיר גדול. מביאים לרתיחה.
מניחים את הברוקולי בסל קיטור ומניחים אותו על המים הרותחים. מכסים את הסיר ואת קיטור במשך כארבע דקות, עד הברוקולי הם ירוקים ורכים בהירים.
בינתיים, לזרוק את החמאה לסיר על אש בינונית-נמוכה. כאשר נמס, להוסיף את הקמח ואת אבקת חרדל.
להקציף עד שאין יותר גושים, אשר צריך לקחת בערך דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא עד שהוא מתעבה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
לזרוק את הברוקולי לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים עד מצופה היטב.