קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ארטישוק ואופים תפוחי אדמה בייקון

ארטישוק ואופים תפוחי אדמה בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק ותפוחי אדמה בייקון לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-35 דקות. נסו אפיית ארטישוק פירה תפוחי אדמה, בייקון תפוחי אדמה לאפות, ו אפיית גבינה בייקון תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בייקון ממחבת; לנקז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה גדולה, לשלב בייקון מבושל, תפוחי אדמה וכוס 1 של הגבינה; לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים חצי תערובת תפוחי אדמה בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם ארטישוקים ותערובת תפוחי אדמה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
באותה קערה גדולה, להכות ביצים, חלב, תערובת שום פלפל ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים מכוסה במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לחשוף תבנית אפייה; לארגן פרוסות עגבניות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
אופים חשפו 15 עד 20 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.