קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

בורגרים מתובלים עם יוגורט מלפפון

בורגרים מתובלים עם יוגורט מלפפון
המבורגרים מתובלים עם יוגורט מלפפון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 429 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אחוז בשר בקר טחון, שמן זית, שום וכוסברה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה מוצק. נסו בורגר עוף הודי עם סלט מלפפון יוגורט , בורגרים הודו טלה עם רוטב יוגורט מלפפון , ושום -פטה בורגרים טלה עם רוטב מלפפון-יוגורט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים בקערה את המלפפון, היוגורט, הכוסברה, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. השאירו בצד בזמן שאתם מכינים את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים בקערה את בשר הבקר, הבצל, השום, אבקת הקארי, 1/2 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל ומערבבים עם הידיים עד לאיחוד. יוצרים ארבע קציצות ברוחב 4 ס"מ, בעובי של כ-1/2 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את קציצות ההמבורגר ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהם מוכנים, 7 עד 8 דקות למשך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
5
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות. מערבבים את תערובת המלפפון-יוגורט וכפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מגישים את ההמבורגרים עם צ'יפס בטטה ובמיה כבושה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס בטטהצ ' יפס בטטה
במיה כבושהבמיה כבושה
7
צילום מאת אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו Sagelands. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
מרלו סיגלנדס
מרלו סיגלנדס
המרלו העשיר והבשל הזה נפתח בניחוחות של תבליני עץ ותווי ריבת ברמבברי, ואחריהם טעמים של פטל, דובדבנים ונגיעה של וניל. דובדבנים מתוקים ממשיכים בסיומת המשיי, מעוגלים בטאנינים עדינים.