קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב
זה עובד טוב כמו רוטב. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת גבינה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בורגר פטריות פורטובלה, המבורגרים פורטובלה טריים, ו פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד פטריות, בצל, ושום בבלנדר עד תערובת הוא מחית. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הדבק פטריות בחמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
ממיסים 2 כפות יותר חמאה בסיר נפרד על חום בינוני; בהדרגה מפזרים קמח לתוך החמאה המומסת, תוך ערבוב ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מקציפים חצי וחצי לתוך ממרח הקמח; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך וחלק, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא תערובת פטריות לתוך רוטב ומבשלים עד הרוטב התעבה קצת יותר, על 10 דקות. מערבבים גבינה לתוך הרוטב; לבשל עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.