ביסקוטי חמאת בוטנים ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 28 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בוטנים, קקאו, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד, ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים פקאן ביסקוטי.
הוראות
מקציפים 1/3 כוס חמאת בוטנים וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיף ביצים, מכות עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאת בוטנים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בוטנים ו 1/2 כוס שוקולד מיני-פירורים.
לעצב בצק לתוך יומן 13 "x 3" על גיליון אפייה משומן קלות.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד המשרד.
הסר מתלה חוט מגניב (כ 20 דקות).
חותכים את היומן באלכסון לתוך 1/2 " -פרוסות עבות עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה; מניחים פרוסות על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 325 במשך 7 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 7 דקות יותר.
שלב הנותרים 1 כוס שוקולד מיני-פירורים, 1 1/2 כפות חמאת בוטנים, וקיצור בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד שוקולד וחמאת בוטנים להמיס. טובלים קצה אחד של כל ביסקוטי בתערובת שוקולד.
מניחים ביסקוטי על נייר שעווה עד שוקולד מתקשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון