המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון טחון, שיבולת שועל מהירה בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו מאפינס בננה שיבולת שועל, מאפינס שיבולת שועל Bananan, ו מאפינס בננה שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
3
מערבבים היטב קמח, שיבולת שועל, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שלב ביצה הבא 5 מרכיבים; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
7
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.