קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים

בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם בייקון, שמן צמחי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו בס שחור צרוב עם בצל ירוק-צ'ילה רליש, מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים, ו בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את כל אבל 4 כפות של השומן.
3
הוסף את endives למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והתרכך, 6 דקות. מערבבים בבייקון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר את endives לקערה ולשמור חם. מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את שמן הירקות בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים את הפילה למחבתות, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד הבשר הוא רק לבן לאורך, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הענבים למחבתות ומבשלים, ערבוב, עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
7
מעבירים את הדגים והענבים לצלחות שעל האנדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.