בצל וטארט בייקון
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, זרעי קימל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בצל וטארט בייקון, בצל וטארט בייקון, ו עוגת בייקון ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. בייקון ב מחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה עד פריך מעט.
מסננים את כל אבל 1 כף טפטוף בייקון ממחבת.
מוסיפים בצל בייקון ומטגנים על חום בינוני עד בצל הם מאוד רך אבל לא חום, על 20 דקות. מגניב.
לטאטא ביצה, שמנת חמוצה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט בקערה גדולה כדי להתמזג. מערבבים בתערובת בצל מקורר.
רול פיצה בצק על משטח מקומח קלות למלבן 13x10 אינץ'.
מורחים תערובת בצל על הבצק, ומשאירים גבול רגיל 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
אופים טארט עד פודינג בצל מוגדר הקרום הוא חום זהוב בקצוות וחום בתחתית, על 25 דקות.