בצק עוגיות פצפוצי שוקולד
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך חלב, חלב מרוכז, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בצק עוגיות עם בצק עוגיות חמאה, שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, ו חמאת בוטנים בשכבה משולשת + עוגיות שוקולד צ'יפס + כוסות בצק עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו קאפקייק מיני או מחבתות מאפין עם 36 מיני ספינות קאפקייקס (או מחבתות מאפין בגודל רגיל או עם 24 ספינות קאפקייקס).
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, קרם סוכר חום וחמאה יחד, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן מוסיפים את הוניל והביצים, אחד בכל פעם, מגרדים את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. הפוך את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר, והוסף את תערובת הקמח ואת החלב, לסירוגין בין השניים, מתחיל ומסתיים בקמח. קח את הקערה ממיקסר דוכן ומערבבים את שבבי השוקולד ביד עד בשילוב ביסודיות.
מלא 36 ספינות קאפקייקס מיני שלושה רבעים מלאים עם הבלילה ואופים עד אפוי דרך, על 15 דקות (או למלא 24 ספינות קאפקייקס רגילות שלושה רבעים מלאים עם הבלילה ואופים במשך 24 דקות). לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
כדי להרכיב: באמצעות corer תפוח, הליבה כל cupcake ולזרוק את החלקים הוסרו.
מגלגלים את בצק העוגיות האכיל לצורת מוט וממלאים את מרכז העוגה. בעוד פאדג ' השוקולד עדיין חם, מורחים על גבי כל קאפקייק. לאחר השוקולד פאדג ' התקרר לחלוטין, כפור כל עוגה עם קרם חמאה וניל. השתמש 2 עוגיות שוקולד צ 'יפס ולהפיץ צד אחד עם שוקולד פאדג' והשני עם קרם חמאה וניל. כריך העוגיות יחד.
מניחים את כריך העוגיות על גבי כל קאפקייק.
ממיסים את החמאה בסיר ומניחים בצד כדי להתקרר מעט. מערבבים יחד את הקמח, סוכרים, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת וחלב, ומערבבים לשלב. לאחר התערובת היא מגניב לחלוטין, להוסיף את שבבי שוקולד ומערבבים לשלב.
ממיסים את החמאה בסיר קטן. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את שבבי השוקולד ואת החלב המרוכז הממותק. מערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מערבבים את החמאה ואת גבינת שמנת בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך 10 דקות. עצור את המיקסר והוסף את אבקת הסוכר, שמנת כבדה ווניל.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית עד חלקה שמנת, 5 דקות.
שים את הציפוי בתיק מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, קרם את החמאה והסוכרים עד חיוור ורך, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של קערה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים ווניל.
מערבבים עד בשילוב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב.
הסר את קערת הערבוב ומערבבים את שבבי השוקולד ביד. מקררים למשך 1 שעה.
מגלגלים את הבצק לכדורים 1/2 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות משומן ואופים 6 עד 10 דקות.