אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אננס לבישול איטי הפוך עוגה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, 1 יכול (20 עוז) פרוסות אננס במיץ, תערובת עוגת בטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, עוגת אננס אננס הפוכה איטית לבישול, ו עוגת חמוציות הפוכה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב סוכר חום וחמאה מומסת; להפיץ באופן שווה בתחתית סיר איטי. מסדרים פרוסות אננס על תערובת סוכר חום, חיתוך לפי הצורך כדי להתאים בשכבה אחת.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסה וסביב פרוסות, לפי הצורך.
הוסף מספיק מים למיץ אננס שמור למדוד 1 כוס. הפוך את הבלילה עוגה כמו בימוי על תיבת, החלפת תערובת מיץ אננס עבור המים.
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
מבשלים על הגדרת חום גבוהה 2 1/2 עד 3 שעות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. כבה בישול איטי; לחשוף.
הסר בסיס קרמיקה מן התנור כדי מתלה קירור. מגניב 15 דקות.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על בסיס קרמיקה; בזהירות להפוך צלחת בסיס קרמיקה מעל.