בצק פאי בסיסי
מאפה פאי בסיסי הוא מתכון ללא מוצרי חלב עם 16 מנות. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . אדם אחד התרשם ממתכון זה. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כקלתית, והוא מוכן תוך כ -20 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קמח, סודה לימון-ליים, מלח וחומר שומן. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משתפר של 0% . מתכונים דומים: קרם בצק שקדים , בצק דני תפוחים וקינמון ,וטארט תפוחים + קרם בצק מתובל + עוגיות חמאה קינמון .
הוראות
במעבד מזון, שלבו קמח ומלח.
הוסיפו שומן; כסו ועבדו בפולסים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. תוך כדי עיבוד, הוסיפו בהדרגה סודה לשתייה עד שנוצר בצק כדור. כסו וקיררו למשך שעה או עד שקל לטפל בו.
עבור שתי פאי בעלות בצק יחיד, על משטח מקומח קלות, רדדו חצי מכמות הבצק כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מעבירים את הבצק לתבנית פאי. חותכים את הבצק עד לעובי של 1.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת; מקפלים את הקצוות. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. ממלאים או אופים לפי הוראות המתכון.
לפאי בעל בצק כפול, חלקו את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, רדדו חלק גדול יותר כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מעבירים את הבצק לתבנית פאי. חותכים את הבצק עד לעומק של 2.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת.
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.