בקלאווה שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לכם פקאן, מיץ תפוזים, שוקולד חצי-מתוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 10x14 אינץ ' עם חמאה.
שכבה 8 גיליונות של בצק פילו במחבת אפייה מוכנה, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת; מפזרים 2 כוסות תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מורחים חמאה על 4 גיליונות נוספים של פילו ושכבה על פקאנים; מפזרים 2 כוסות יותר פקאן. חזור על שכבות עם 4 גיליונות נוספים של פילו ופקאנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
תמזוג שאריות חמאה על בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
חותכים דרך כמה שכבות העליון של פילו לאורכו, משאיר את השכבה התחתונה ללא פגע, כדי ליצור 4 שורות ארוכות. הפוך באופן שווה מרווחים זיגזג חתכים לאורך כל שורה כדי ליצור משולשים קטנים, שוב עוזב את השכבה התחתונה של פילו שלם.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד בצק פילו הוא חום זהוב ומתקלף, על 1 שעה; מיד לסיים חיתוך דרך השכבה התחתונה של בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להביא מיץ תפוזים, דבש, מים, 1/2 כוס סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, על 20 דקות.