קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות6
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater

בקלאווה שוקולד

בקלאווה שוקולד
בקלאווה שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לכם פקאן, מיץ תפוזים, שוקולד חצי-מתוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 10x14 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פקאנים, שוקולד מריר, סוכר 3/4 כוס, וקינמון בקערה. עיטור בצק פילו כדי להתאים תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שכבה 8 גיליונות של בצק פילו במחבת אפייה מוכנה, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת; מפזרים 2 כוסות תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מורחים חמאה על 4 גיליונות נוספים של פילו ושכבה על פקאנים; מפזרים 2 כוסות יותר פקאן. חזור על שכבות עם 4 גיליונות נוספים של פילו ופקאנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
תמזוג שאריות חמאה על בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
חותכים דרך כמה שכבות העליון של פילו לאורכו, משאיר את השכבה התחתונה ללא פגע, כדי ליצור 4 שורות ארוכות. הפוך באופן שווה מרווחים זיגזג חתכים לאורך כל שורה כדי ליצור משולשים קטנים, שוב עוזב את השכבה התחתונה של פילו שלם.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד בצק פילו הוא חום זהוב ומתקלף, על 1 שעה; מיד לסיים חיתוך דרך השכבה התחתונה של בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להביא מיץ תפוזים, דבש, מים, 1/2 כוס סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים רוטב על בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
ממיסים הנותרים 2 אונקיות שוקולד ו 1 כפית חמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
טפטוף שוקולד על בקלאווה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)