בראוניז חמאת בוטנים שוקולד
אם יש לך על 55 דקות לבלות במטבח, בראוניז חמאת בוטנים שוקולד עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 30 מנות עם 96 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר ממתקים, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בראוניז חמאת בוטנים שוקולד, בראוניז שוקולד-חמאת בוטנים, ו בראוניז חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
בסיר קטן ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה; מניחים בצד. בקערה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת צבע בהיר וחיוור.
מוסיפים קמח ושוקולד מומס; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25 דקות או עד לסיום בדיקת הבראוניז. מגניב. למילוי מקציפים בקערה את סוכר הקונדיטורים, חמאת הבוטנים והחמאה. מערבבים פנימה שמנת או חלב עד שהתערובת מגיעה לעקביות התפשטות רצויה.
מורחים על בראוניז מקורר; מכסים ומצננים עד שהם יציבים. לזיגוג; ממיסים שוקולד וחמאה בסיר, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל המילוי. מצננים לפני החיתוך. לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "