בראוניז מרשמלו
בראוניז מרשמלו הוא מתכון אמריקאי ל-36 מנות. קינוח זה מכיל 169 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . אם יש לכם קמח, שבבי חמאה, שבבי שוקולד צ'יפס חצי מתוקים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. נסו את עוגיות מרשמלו Bournvita , קאפקייקס שוקולד אגוזי לוז בננה עם ציפוי מרשמלו , וקאפקייקס קקאו ללא מוצרי חלב עם מילוי חמאת בוטנים וציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל, המיסו את שבבי החמאה והחמאה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. קררו במשך 10 דקות.
בקערה גדולה, טורפים את הביצים, הסוכר החום והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הבאטרסקוטש.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לבלילה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. ערבבו פנימה את המרשמלו, שוקולד צ'יפס ואגוזים.
מורחים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
אפו בחום של 160 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי (אין לאפות יתר על המידה). מצננים לחלוטין על רשת צינון.