אם יש לכם פלפל סדוק, מלח כשר ופלפל סדוק, טלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו בראנץ ' יום ראשון: מתובל Elevenses (שדים על סוסים וכריכי מלפפון), בראנץ ' ראשון: סלט Broccolini, ו בראנץ ' יום ראשון: סלט לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים בולגור ספוג, כבש, בצל, מלח, מנטה, פלפל שחור, קינמון, כמון ואולספייס בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שכל החומרים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בורגול
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בעוד kibbeh לבשל, לעשות סלט מלפפון על ידי שילוב מלפפון, יוגורט יווני, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. כאשר kibbeh מבושלים מוגשים חם עם סלט מלפפון, פיתה חמה, תה מנטה.