הרינג מטוגן על לחם פריך עם רוטב טרטר הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1257 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, פירורי לחם, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun, רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר, ו דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הרינג: פילה הרינג פאט יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הרינג
הרינג
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מערבבים קמח ופירורי לחם על צלחת. לדלות דגי מליח בתערובת קמח / פירור. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
הרינג
לוראן מטבח מקצועי®
3
חמאת חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת 10 אינץ ' כבדה עד הקצפת שוככת. לבשל הרינג עד חום זהוב בכל צד, על 3 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.