קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בריסקט ברביקיו של ג'ף

בריסקט ברביקיו של ג'ף
בריסקט ברביקיו של ג'ף יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך חרדל, מלח כשר, שום מגורען, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: כריכי הבשר של ג'ף., המבורגר הבצל המקורמל של ג'ף, ו Negroni Classico של ג'ף פייל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 שבבי עץ mesquite מלוא החופן, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בקערה, לערבב תבלינים יבשים יחד כדי להשתמש כמו לשפשף. להרטיב בריסקט עם מים. מעיל חזה שלם עם לשפשף התבלינים. הקש תבלינים לבשר עם הידיים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים גריל לחום עקיף, גחלים בנקאיות וספוגים שבבי עץ מסקיט במעגל סביב צידי הגריל. הגדר מחבת טפטוף עם מים במרכז הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים חזה בקר על מתלה הגריל מעל מחבת המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שמור על טמפרטורת בישול בגריל בין 180 ל 220 מעלות F עד הסוף. אפשר על 45 דקות לקילו עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, הוספת גחלים חדשים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
לקבלת זיגוג מתוק, למרוח עם רוטב ברביקיו האהוב עליך במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן