קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר בקר עם Skordalia

בשר בקר עם Skordalia
בשר טנדרלוין עם סקורדליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו Skordalia (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את שמן הזית, שום פרוס ומרז ' ורם בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מרז ' ורםמרז ' ורם
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מוסיפים את הבשר ופונים למעיל, ואז מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים מדי פעם, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, להפוך את skordalia: לרסק לקלף את שיני השום; חם בסיר קטן עם שמן זית על אש נמוכה עד רך, כ 12 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות. מכסים במים בסיר, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה עם כפית מחוררת, שומרים על מי הבישול ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את השקדים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים כמחצית השום המתרכך, 1/2 כוס שמן בטעם שום, 1/3 כוס מים לבישול תפוחי אדמה, חומץ ו 3/4 כפית מלח; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הדופק רק עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מעבירים לקערה ומערבבים במרג ' ורם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר את הבשר מן המרינדה לגרד שום (להזמין את המרינדה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף 1 כף של המרינדה, ואז לצרוב את הבשר עד השחמה על כל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הבשר רושם 125 מעלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
פורסים את הבשר ומגישים עם skordalia. למעלה עם שמן השום הנותר, שום מרכך ועוד מיורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
מרז ' ורםמרז ' ורם
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
16
צילום: Con Poulos