קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

בשר חזיר עם תפוחים, שזיפים מיובשים ורוטב חרדל

בשר חזיר עם תפוחים, שזיפים מיובשים ורוטב חרדל

הוראות

1
חציית חזיר loin תשבץ, ואז לטפוח יבש ומפזרים 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל (סך הכל).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום, 1 חתיכה בכל פעם, מפנה מדי פעם, 6 עד 8 דקות לכל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
העברה למחבת קלייה flameproof קטן כמו השחמה (לא מחבת נקייה) וצלוי חזיר עד מדחום מוכנס באלכסון לפחות 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 66°, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף, רבעון, ותפוחי ליבה, ולאחר מכן לחתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת, ואז לבשל בצל במחבת על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים תפוחים, שזיפים מיובשים, מרק, ומים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם מכרז, 10 עד 12 דקות. מערבבים בשמנת וחרדל ומבשלים עד שהרוטב מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום ולשמור על רוטב חם, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים יין למחבת צלייה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 1/4 כוס, 2 עד 3 דקות. מערבבים מיצי פאן לתוך רוטב שמנת יחד עם הנותרים 3/4 כפית מלח הנותרים 3/4 כפית פלפל ורוטב חום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
להשליך מחרוזת חזיר לחתוך כל חצי לרוחב לתוך 4 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מגישים חזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
Serve pork with sauce.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)