שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום, 1 חתיכה בכל פעם, מפנה מדי פעם, 6 עד 8 דקות לכל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
העברה למחבת קלייה flameproof קטן כמו השחמה (לא מחבת נקייה) וצלוי חזיר עד מדחום מוכנס באלכסון לפחות 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 66°, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף, רבעון, ותפוחי ליבה, ולאחר מכן לחתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
5
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת, ואז לבשל בצל במחבת על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים תפוחים, שזיפים מיובשים, מרק, ומים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם מכרז, 10 עד 12 דקות. מערבבים בשמנת וחרדל ומבשלים עד שהרוטב מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הסר מהחום ולשמור על רוטב חם, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שזיפים מיובשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים יין למחבת צלייה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 1/4 כוס, 2 עד 3 דקות. מערבבים מיצי פאן לתוך רוטב שמנת יחד עם הנותרים 3/4 כפית מלח הנותרים 3/4 כפית פלפל ורוטב חום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
להשליך מחרוזת חזיר לחתוך כל חצי לרוחב לתוך 4 פרוסות.