קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר

בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירך צלוי של חזיר עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מאפינס תירס, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את צלי החזיר במחבת צלייה עם הצלעות כלפי מעלה, מהודק אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מוסיפים מרווה וקורנית לשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טימיןטימין
מרווהמרווה
4
מברישים את צלי החזיר בתערובת שמן ומתבלים בכמות נדיבה של מלח ופלפל. צולים את ירך החזיר למשך 2 1/2 שעות, עד שהעור מתפצח. (
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירך חזירירך חזיר
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
5
שים את התפוחים בתנור יחד עם צלי החזיר בחצי השעה האחרונה של הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את צלי החזיר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
יוצקים כמה שומן עודף מן המחבת קלייה ולשים אותו על התנור על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
8
מפזרים את הקמח לתוך מיצי המחבת החמים, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ או להקציף כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את רביכה עד חום בהיר שלה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הסיידר וממשיכים לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
10
יוצקים את מרק העוף; מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות עד שהרוטב סמיך. בדוק תיבול-להוסיף מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
רוטברוטב
11
מגישים את רוטב סיידר עם צלי חזיר ותפוחים אפויים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תפוחתפוח
סיידרסיידר
רוטברוטב
12
כדי להפוך את תפוחים חמאה: הליבה את התפוחים עם corer תפוח, מה שהופך חלל בגודל טוב כדי להחזיק את המילוי. לכבות את הצדדים לחתוך של התפוחים עם כמה מיץ לימון כדי למנוע מהם בראונינג בזמן שאתה עושה את המילוי. בקערת ערבוב, לשלב את החמאה הריכה, פירורי מאפין, צימוקים, מרווה, שום, סוכר חום, מלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך חללי התפוחים cored; לעמוד אותם, זה לצד זה, בתבנית אפייה ומפזרים את צמרות עם פירורי מאפין שמורות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
מילוימילוי
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
חמאהחמאה
שוםשום
פלפלפלפל
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
13
יוצקים את סיידר סביב התפוחים ואופים במשך 30 עד 35 דקות ב 375 מעלות F, עד רך כאשר פירסינג עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סיידרסיידר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
14
מניחים את התפוחים החמים במרכז צלחת מנה עגולה. כף רוטב סיידר סביב התפוחים ומגישים עם ירך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
תפוחתפוח
רוטברוטב