עוגיות דורה ללא גלוטן
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך מלח, קמח סורגום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל ללא גלוטן (או דורה), עוגת דורה ללא גלוטן, ו עוגת ריבס ללא גלוטן עם קרום דורה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 325°f. ספריי 13-על ידי 9 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
שלב סוכר מגורען, קמח דורה, עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan בקערה של מעבד מזון. תהליך למשך דקה אחת.
מוסיפים שמן צמחי, ביצים ומים. להתמזג עד משולב היטב. הבלילה תהיה עבה.
ערבוב ביד: בקערה גדולה, להקציף יחד סוכר מגורען, קמח דורה, עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan.
מוסיפים שמן צמחי, ביצים ומים.
להקציף עד בשילוב יסודי. הבלילה תהיה עבה.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם רק כמה פירורים לחים נצמדים אליו, כ 40 דקות. אפשר לחומיות להתקרר במחבת. כאשר מגניב, לחתוך ל 24 ריבועים ומגישים. לאחסן בראוניז במיכל אטום על הדלפק עד שלושה ימים. בראוניז מקורר יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.