"בשר צבי של מחוז וורת"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שווה מחוז צבי קופצני. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, עשן נוזלי, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, שווה את זה לזניה, ו שווה כל פנה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, עשן נוזלי, מיץ לימון, רוטב טריאקי, קטשופ ורוטב פלפל חריף בקערה. מתבלים באבקת שום, אבקת בצל ופלפל.
מערבבים את הצבי פרוס עד מצופה לחלוטין. מכסים בחוזקה, ומרינים לפחות 8 שעות במקרר.
הכן קופצני במייבש מזון על פי הוראות היצרן, או יבש על מדפים בתנור ב 150 מעלות F (65 מעלות C) עד קופצני התייבש יהיה הצמד כאשר כפוף, 10 עד 12 שעות.