קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי

בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? בשר צרוב עם פטריות בר & בלסמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פילה בקר, מלאי בשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו פטריות בקר ופטריות בר, בקר עם פטריות בר, ו טנדרלוין בקר צרוב עם ארוגולה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את הבשר עם 1 כף שמן, רוזמרין ושום, ואז להשאיר במקרר לפחות 1 שעה, או עד 24 שעות. ודא הבשר חוזר לטמפרטורת החדר לפני שאתה מבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מחממים מחבת ללא מקל, ללא שרוול או פח צלייה עד חם מאוד. לשפשף את רוב השום והרוזמרין מן הבשר, מתבלים בפלפל שחור ומלח מתפורר, ואז צורבים מכל הצדדים עד חום כהה כמעט מצופה על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
להעביר את המחבת לתנור, ואז לצלות את הבשר במשך 10 דקות עבור mediumrare. השאר לנוח טוב 15 דקות ולשמור כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
בעוד הבשר נח, לטגן את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מחממים 1 כפות חמאה ואת השמן הנותר במחבת גדולה, ואז להטות את הפטריות עם שפע של תיבול. מטגנים עד זהוב ופשוט מתרכך, ואז עצה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את המניה למחבת הפטרייה, ואז מפחיתים בשני שלישים. עצה פטריות בלסמי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה שנותרה ולתת לו להמיס. עצה בכל מיצי בשר, ואז העונה כדי לטעום ולשמור על חם. פרוסה עבה את הבשר והכפית על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
מגישים עם מחית ותרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה