גלילי זית ואסיאגו
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך גבינת asiago, חלב, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל Asiago-גלילי זית, ממרח ארטישוק וזיתים ירוקים עם אסיאגו, ו Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו וגבינת Asiago (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים, חלב, והבא 3 מרכיבים( חלב דרך שמן); להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. מסדרים זיתים על הבצק; ללוש בעדינות 4 עד 5 פעמים או עד זיתים משולבים בבצק. לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
אגרוף בצק למטה. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לכדור 2 אינץ'. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מניחים על גיליונות אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
חותכים 1/4 אינץ ' עמוק "X" בחלק העליון של כל גליל.
שלב מים ביצה לבן; מברשת על לחמניות.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; מיד מפזרים גבינה.