קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ג'יימי אוליבר עוף צלוי

ג'יימי אוליבר עוף צלוי
ג'יימי אוליבר עוף צלוי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1031 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימון, פלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: צלי יום ראשון של ג'יימי אוליבר, העוף האסייתי המאודה של ג'יימי אוליבר "חבילות", ו עוגת הדגים של ג'יימי אוליבר.

הוראות

1
כדי להכין את העוף שלך
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
תוציא את העוף שלך מהמקרר 30 דקות לפני שהוא נכנס לתנור. מחממים התנור שלך ל 240°c / 246° / גז
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אין צורך לקלף את הירקות - פשוט לתת להם לשטוף בערך לקצוץ אותם. לשבור את הנורה שום לתוך ציפורן, משאיר אותם unpeeled. ערמו את כל הירקות והשום לאמצע מגש קלייה גדול וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
4
לטפטף את העוף בשמן זית ומתבלים היטב במלח ופלפל, משפשפים אותו על כל הציפור. בזהירות לדקור את הלימון בכל רחבי, באמצעות קצה של סכין חדה (אם יש לך מיקרוגל, אתה יכול פופ הלימון באלה במשך 40 שניות בשלב זה כמו זה באמת יביא את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שים את הלימון בתוך חלל העוף, עם חבורה של herbs.To מבשלים את העוף שלך
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מניחים את העוף על גבי הירקות במגש הקלייה ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש. הפעל את החום למטה מיד 200°C / 204° / גז 6 ולבשל את העוף במשך 1 שעה ו 20 דקות. אם אתה עושה תפוחי אדמה צלויים וירקות, זה הזמן לפצח איתם-להכניס אותם לתנור במשך 45 הדקות האחרונות של בישול. מוסיפים את העוף באמצע הבישול ואם הירקות נראים יבשים, מוסיפים טיפת מים למגש כדי לעצור אותם מלהישרף. כאשר מבושל, לקחת את המגש מהתנור ולהעביר את העוף ללוח לנוח במשך 15 דקות בערך. מכסים אותו בשכבת נייר כסף ומגבת תה ומניחים בצד. עכשיו זה הזמן להכין את הרוטב שלך. לגלף את העוף שלך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר כל חוט מן העוף ולהסיר את הכנפיים (לשבור אותם ולהוסיף לרוטב שלך עבור טעם מגה). בזהירות לכרות בין הרגל ואת השד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
8
חותכים דרך המפרק ולמשוך את הרגל.חזור על הצד השני, ולאחר מכן לחתוך כל רגל בין הירך לבין רגל עוף כך שאתה בסופו של דבר עם ארבע מנות של בשר כהה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מניחים אותם על מגש הגשה. עכשיו צריך להיות לך מקום פנוי לגלף את שאר העוף שלך. תכוון את הסכין לאורך עצם החזה ותחתוך צד אחד, ואז את השני. כאשר אתה מקבל את החלקים בררנים, פשוט להשתמש באצבעות שלך כדי למשוך את כל הבשר, ולהפוך את העוף מעל כדי לקבל את כל טעים, חתיכות עסיסיות מלמטה. אתה צריך להישאר עם פגר חשוף, צלחת מלאה בשר יפה, כי אתה יכול לשרת עם רוטב חם צנרת שלך ירקות צלויים מדהים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד