קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

ג'ינג'ר בגריל - בשר חזיר פילה

ג'ינג'ר בגריל - בשר חזיר פילה
אם יש לכם תחליף סוכר, זנגביל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו בשר חזיר בגריל זנגביל טנדרלוין, בשר חזיר ג'ינג'ר בגריל טנדרלוין, ו Pan-בגריל זנגביל - דבש חזיר פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזיר בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מערבבים יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, חמאת בוטנים, שום, אבקת קארי, זנגביל, ומלח בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים מרינדה מעל tenderloins, הקש אוויר מתוך שקית, חותם, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
השתמש במגבת נייר ללטף כל מרינדה עודף מן החזיר; לאפשר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד הגריל הוא חימום. באח גריל שמן קל. לבשל חזיר 3 דקות בכל צד (בכל ארבעת הצדדים)במשך 12 עד 15 דקות. החזיר ייעשה כאשר הוא כבר לא ורוד בפנים והגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר מן הגריל לכסות בשר רופף עם אוהל רדיד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.