ג'לטו שוקולד עמוק
עמוק שוקולד ג'לטו נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -21 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. נסו עוגת שוקולד שוקולד עמוק, איזה טעם גלידה אתה? ג'לטו קוקוס ואגוז, ו כריכי שוקולד-עוגיות שוקולד צ'יפס וג' לטו תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב, השמנת ו -1 / 2 כוס הסוכר בסיר של 2 ליטר, עד שהסוכר מתמוסס והחלב מתחיל להתבשל.
מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
יוצקים לכוס מדידה חסינת חום.
מניחים את החלמונים ואת יתרת 1/4 כוס הסוכר בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה ומקציפים במהירות גבוהה למשך 3 עד 5 דקות, עד שהם צהובים בהירים וסמיכים מאוד. כשהמיקסר במהירות נמוכה, שופכים לאט את תערובת השוקולד החם לתערובת הביצים.
יוצקים את תערובת הביצים והשוקולד חזרה לסיר של 2 ליטר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה. מדחום ממתקים יירשם כ -180 מעלות צלזיוס. אל תאפשר לתערובת לרתוח!
יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה ומערבבים פנימה את ליקר הקפה, הווניל והמלח.
מניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הרפרפת ומצננים לחלוטין.
יוצקים את הפודינג לקערה של יצרנית גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ גס, אם משתמשים, ומקפיאים במיכלים מכוסים. אפשר לג ' לטו להפשיר מעט לפני ההגשה.