דאק סליידר עם קטשופ הוא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, תאנים, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: מחווני עוף עם פלפלים חריפים וקטשופ צ'יפוטלה, מחווני ראמן וקטשופ קמחי עם צ'יפס ואיולי סריראצ' אן, ו מחווני ברווז דביקים.
הוראות
1
הפוך את קטשופ התאנה: מחממים תנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להניח תאנים על קלף מרופד מצופה גליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
להניח את העגבניות על קלף נפרד מרופד מצופה גיליון אפייה. צולים את שניהם בתנור עד שהם מתחילים צבע, על 15 דקות תאנים על 20 דקות tomatoes.In סיר רוטב בינוני, טוסט כוסברה וכמון מעל חום בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את התאנים הקלויות והעגבניות, מגרדים עד כמה שיותר מיץ וחלקים פריך ככל האפשר, סוכר דקל, חומץ, מולסה רימון, פלפל קאיין, מקל קינמון, עלה דפנה. להעלות את החום גבוה ומבשלים עד התערובת מגיעה לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהוא עבה כמו ריבה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
1 ג'לפנו טרי שלם
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סוכר כף יד
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ריבה
1
הסר את העור מן השדיים ברווז, ואז בערך לקצוץ אותם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
2
מניחים את השדיים ברווז 1 של עורות (גם קצוץ) בקערה של מעבד מזון דופק 6 או 8 פעמים עד בשילוב היטב ואת המרקם דומה מעט רטוב, גס בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את תערובת הברווז לקערה גדולה. בערך חותכים חצי מהכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים חצי כוס פירורי לחם panko, בצל ירוק, כוסברה קצוצה, אבקת חמישה תבלינים, רוטב sriracha, מלח ופלפל לקערה. לאחר מכן, טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה זה, לערבב היטב. אתה תהיה השופט אם אתה חושב שאתה צריך יותר פירורי לחם, להוסיף יותר מדי והמבורגרים יקבלו גומי, אבל הבשר צריך להחזיק יחד כאשר צבט (אבל רק בקושי). מחלקים את התערובת לתוך 12 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את לחמניות pandesal.גריל והרכיב את המחוונים: הכן אש בינונית-חמה הן לבישול ישיר והן עקיף בגריל פחם עם כיסוי, או לחמם מראש גריל גז בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
Sriracha
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברישים את מתלה הגריל בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את הקציצות על אזור החום הישיר של המדף, לכסות, לבשל, מפנה פעם אחת, רק עד שנעשה, על 2 עד 3 דקות בכל צד. שימו לב להתלקחויות. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות pandesal, לחתוך בצד למטה, על הקצוות העקיפים של המדף כדי טוסט lightly.To להרכיב את ההמבורגרים, למקם כמה כרוב נאפה מגורר, עלי כוסברה על תחתיות רול, למקם מחוון ברווז על גבי. כפית על כמה קטשופ התאנה לפי הטעם.