קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן

דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן
דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סרדינים מטוגנים בבירה עם מיונז ווסאבי, קלמרי מטוגן בירה עם שום-מיונז לימון, ו צ'יפס סקווש מטוגן בירה עם מיונז לימון.

הוראות

1
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 193° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד שמן הוא חימום, לטאטא יחד קמח ומלח בקערה רדודה, ואז לטאטא בירה (הבלילה תהיה עבה). מעיל כל פיסת דגים עם הבלילה ולהעביר שמן חם עם מלקחיים (להסיר מדחום). מבשלים מעל חום גבוה, מתהפך פעם אחת, עד הזהב רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר דגים מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בעוד צ ' יפס דגים, להקציף צלפים ופפריקה לתוך מיונז בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו