דגים מעושנים עם חרדל, שמיר ורוטב צלפים
דגים מעושנים עם חרדל, שמיר ורוטב צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם חרדל, חרדל חום חריף, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מגש דגים מעושנים עם רוטב צלילת חרדל וסלט שומר-מלפפון, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 4 מרכיבים בקערה. בהדרגה להקציף בשמן.
מערבבים צלפים, שמיר קצוץ וכמות נדיבה של פלפל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
קו מגש גדול עם חסה. סדר דגים מעושנים על גבי חסה.
מגישים דגים עם לחם ורוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.