דגים, צדפות ומולים עם יין לבן ושום
אם יש לך צדפות, פילה הליבוט, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מולים וצדפות ביין לבן, מולים וצדפות ביין לבן {Cozze e Vongole}, ו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן.
הוראות
חתוך פילה בס מפוספס ופילה הליבוט לקוביות 2 אינץ ' (לא להשתמש בטונה או סלמון — הם לא שייכים בתבשיל דגים). במחבת גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצלצלים קצוצים, שום קצוץ ופלפל אדום מרוסק מיובש. לאחר שהם חום בהיר (כ 2 דקות), להוסיף פטרוזיליה, ואז לזרוק במהירות את הדגים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לאחר הדג הוא בצבע קל, להוסיף צדפות מולים ויין לבן. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות (כאשר מולים וצדפות פתוחים, התבשיל נעשה). בסדר?
מפזרים פטרוזיליה איטלקית קצוצה.
מגישים עם פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' של לחם איטלקי, מטוגנים בשמן זית, בצד. זהו זה, זה נעשה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.