קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

דגים, צדפות ומולים עם יין לבן ושום

דגים, צדפות ומולים עם יין לבן ושום
אם יש לך צדפות, פילה הליבוט, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מולים וצדפות ביין לבן, מולים וצדפות ביין לבן {Cozze e Vongole}, ו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן.

הוראות

1
חתוך פילה בס מפוספס ופילה הליבוט לקוביות 2 אינץ ' (לא להשתמש בטונה או סלמון — הם לא שייכים בתבשיל דגים). במחבת גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פילה בס פסיםפילה בס פסים
פילה הליבוטפילה הליבוט
תבשיל דגיםתבשיל דגים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים בצלצלים קצוצים, שום קצוץ ופלפל אדום מרוסק מיובש. לאחר שהם חום בהיר (כ 2 דקות), להוסיף פטרוזיליה, ואז לזרוק במהירות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לאחר הדג הוא בצבע קל, להוסיף צדפות מולים ויין לבן. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות (כאשר מולים וצדפות פתוחים, התבשיל נעשה). בסדר?
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מפזרים פטרוזיליה איטלקית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
5
מגישים עם פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' של לחם איטלקי, מטוגנים בשמן זית, בצד. זהו זה, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.