דלורית דלורית מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Butternut סקווש Au Gratin. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, דלעת סקווש, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלעת סקווש Gratin, דלעת סקווש Gratin, ו דלעת סקווש Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך סקווש לאורכו לשניים; להשליך זרעים.
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות דקות; להסיר קליפות.
הוסף מספיק מים כדי לכסות סקווש. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 8 עד 10 דקות. או עד שהסקווש יהיה עדין.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מ מחבת עם כף מחורץ, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל לטפטופים שמורים; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז. מערבבים בקמח ופלפל; לבשל ומערבבים 1 דקות. בהדרגה מערבבים במרק; לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מעובה.
הסר מהחום. מוסיפים 1 כוס גבינה.
סקווש ניקוז. מסדרים חצי בתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'; מכסים חצי מהרוטב. חזור על שכבות; העליון עם בייקון וגבינה הנותרים.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד תערובת סקווש מחומם דרך גבינה נמסה.