מרק בטטה וגזר עם הל
מרק בטטה וגזר עם הל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בטטות, גזר, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: מרק גזר ובטטה, מרק תפוחי אדמה מתוקים וגזר, ו מרק גזר בטטה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות. העונה עם הל, כורכום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל, קינמון, קאיין; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים מרק עוף ומים; מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים וגזר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הירקות רכים, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום, ו רסק בקבוצות עד חלקה.