דלורית צלויה-מרק קוקוס
מרק דלורית קלוי-קוקוס עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דלעת סקווש, בצל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דלורית צלויה עם קוקוס וצ'ילה, דלעת סקווש + מרק קוקוס, ו מרק קוקוס, ג'ינג'ר ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF.ut הסקווש במחצית לאורכו ולהסיר ולהשליך את הזרעים.
מברישים את הדלעת פנימה והחוצה עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הסקווש, בצד לחתוך למטה, על תבנית אפייה.oast הסקווש עד סכין חדה חודר את הבשר בקלות, על 1 שעה.בינתיים, בסיר מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים כ 4 עד 5 דקות.בזזו את הדלעת לסיר והוסיפו את המניה. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הכמון, דבש וחלב קוקוס ומערבבים לשלב.לשיר בלנדר, לרסס את המרק בקבוצות עד חלקה. תחזיר את המרק לסיר.
הוסף יותר מרק במידת הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.מוסיפים את המרק לקערות ומקשטים כל מנה עם בייקון פריך.