קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת אצטרובל מזוגגת פרמזן

דלעת אצטרובל מזוגגת פרמזן
אם יש לכם שמן זית, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סקווש אצטרובל עם זיגוג כתום, סקווש אצטרובל מזוגג מייפל, ו סקווש אצטרובל עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים כל פיסת סקווש לשניים; מקום, לחתוך צדדים למעלה, בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוסיפים מים לצלחת; מכסים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
אופים 40 דקות. או עד שהסקווש יהיה עדין.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים חמאה, סוכר ושמן; כפית על סקווש. למעלה עם גבינה וקינמון; אופים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
גבינהגבינה
סקוושסקווש
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור