קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

דלעת שמורה מתוקה

דלעת שמורה מתוקה
אם יש לכם allspiece פירות יער, דלעת, canela, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת שמורה מתוקה, מרק דלעת עם פימנטון ולימון משומר, ו חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדלעת ל 6 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
2
הסר וזרוק את הזרעים עיסת סיבי, ואז לחתוך כל טריז במחצית לרוחב. דקור את הקליפה בכל רחבי עם הקוצים של מזלג כדי לעזור פתרון הסיד המשועבד וסוכר לחדור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים 5 ליטרים מים קרים לתוך דלי פלסטיק נירוסטה או חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מוסיפים 1/2 כוס של הסיד המשועבד ומערבבים עם כף עץ להתמוסס ביסודיות. לטעום את הפתרון; זה צריך להיות עפיצה ניכרת "ביס."אם לא, מערבבים יותר סיד כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את פלחי הדלעת ומכסים באופן רופף את הדלי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
6
בואו לעמוד בן לילה (כ -10 שעות) במקום חשוך וקריר.
7
למחרת, להסיר את הדלעת ולשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. המרקם צריך עכשיו להיות מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
הכינו כלי חרס חסיני חום גדולים או קומקום לא מגיב. אתה צריך לעשות סוג של אביזר במרכז כדי להשעין את חתיכות הדלעת נגד. לקבלת טעם, כמו גם תמיכה, להשתמש גושים אופציונליים של קנה סוכר להציב יחד חבורה. או פשוט למקם את אחד החלקים המעוקלים של דלעת במרכז. בכל מקרה, שאר הפלחים של דלעת, עור בצד החוצה, נגד "הפלטפורמה" התומכת, סידור אותם כמו עלי כותרת יוצא מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
באמצעות פטיש, לשבור את הסוכר כיכר לחתיכות קטנות (לא גדול מ 1/2 אינץ') ולפזר על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
10
הוסף את allspice ו canela.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
11
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הדלעת על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מכסים את הסיר באופן רופף ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסר מהחום ולתת לעמוד בן לילה, חשוף או פשוט מכוסה באופן רופף.
13
למחרת, להחזיר את הדלעת לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
14
בואו לעמוד שוב לילה. ביום השלישי, לחזור לרתיחה; הפעם כל סירופ שנותר צריך להיספג לאחר 2 עד 3 שעות. צפה מקרוב מאוד כמו סירופ נעלם, שכן המנה נוטה לחרוך בקלות בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
15
תן מגניב לחלוטין לפני ההגשה; זה ישמור במקרר, מכוסה היטב, עד 1 שבוע.
1
Cal נמכר כ "סיד עמל" בבתי מרקחת וחנויות אספקת בניין בארה "ב אונקיה אחת שווה בערך 1/4 cup.At חנות עשבי תיבול ותבלינים, לבקש" קינמון רך מקל "או" ציילון קינמון."זה canela שלנו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
Reprinted with permission from The Food and Life of Oaxaca: Traditional Recipes from Mexico ' s Heart by Zarela Martinez. © 1997 Wiley