דקר בגריל עם סלסה עגבניות-פפאיה
דקר בגריל עם עגבניות-פפאיה Salsan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 136 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם סלסה עגבניות-פפאיה, פילה דקר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דקר בגריל עם סלסה אבטיח, פילה דקר בגריל עם סלסה קריאולית, ו Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים, 2 כפות כוסברה, ושמן בצלחת רדודה גדולה.
מקום דקר בצלחת, פונה מעיל. לכסות ולשרות במקרר 20 דקות, פונה פעם אחת.
הסר פילה מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים פילה בסל צליה מצופה ספריי בישול.
מתלה גריל עם ספריי בישול ומניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים סל על מתלה; גריל, חשוף, 10 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
להעביר דקר למגש הגשה, העליון באופן שווה עם סלסה עגבניות פפאיה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס