קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

הביסקוטי של נונה

הביסקוטי של נונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי של נונה. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 42. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: הביסקוטי של נונה, הארטישוקים של נונה, ו Ragu all Nonna.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, חמאה, ברנדי, ותמציות בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים שקדים וביצים. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בצק רגוע, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
באמצעות ידיים לחות, חצי בצק טופס 2 (16 על ידי 2 אינץ') כיכרות על תבנית אפייה גדולה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד הזהב החיוור, כ -30 דקות. בזהירות להעביר כיכרות למתלה מגניב 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
חותכים כיכרות לפרוסות 3/4 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
סדר ביסקוטי, עם צד לחתוך למטה, על תבנית אפייה נקייה ואופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין.
1
ביסקוטי לשפר בטעם אם עשה 1 עד 2 ימים קדימה. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי