הודו צלוי עם זיגוג רימון
הודו צלוי עם זיגוג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1240 קלוריות, 138 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, טורקיה; צוואר, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם זיגוג רימון, הודו בגריל עם זיגוג פלפל שחור-רימון, ו חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים צוואר שמור, לב, ו gizzard בסיר. מבשלים מעל חום בינוני. מבשלים עד מרק giblet מצטמצם 3 3/4 כוסות, על 1 שעה. מתח; להשליך מוצקים. צ ' יל 3/4 מרק כוס עבור רוטב לחם עם משמשים מיובשים, פיסטוקים, נענע.
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ ולייבש לטפוח.
להקציף מיץ תפוזים הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג עבור זיגוג.
מניחים הודו על מתלה במחבת קלייה גדולה כבדה. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק יד בין העור והשד, ירכיים, ורגליים כדי לשחרר את העור. באמצעות מברשת מאפה או יד, להחיל מעיל דק של זיגוג רימון על בשר מתחת לעור. חומר חלל ראשי עם לימון, בצל לרבעים, ונענע. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף.
מברשת טורקיה עם כמה זיגוג שנותר.
יוצקים 1 מרק כוס קרביים למחבת; מברשת טורקיה עם זיגוג. צלוי 20 דקות; מברשת עם זיגוג. צלי 20 דקות.
מוסיפים 1 מרק כוס למחבת,מברשת עם זיגוג, ומכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר. צלי 20 דקות.
מברשת עם זיגוג ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. ממשיכים לצלות עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך175, צחצוח עם זיגוג כל 20 דקות, על 1 שעה 10 דקות יותר, על 2 1/2 שעות בסך הכל.
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל רופף עם נייר כסף.
תן לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יגדל 5 עד 10 מעלות).
בינתיים, להטות קליית מחבת וכפית שומן מפני השטח של מיצים.
להוסיף 1 מרק קרביים כוס למחבת.
Place pan over 2 מבערים. להביא לרתוח מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.
מוסיפים חמאה צוננת ומבשלים עד שהרוטב חלק, מקציפים. מתבלים במלח ופלפל.
* סירופ רימונים עבה זמין בשווקים במזרח התיכון, כמה סופרמרקטים, ועל ידי דואר מהשיירה של אדריאנה (adrianascaravan.com). אין להשתמש במולסה סוכר קנה.