קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו צלוי עם רוטב פטריות

הודו צלוי עם רוטב פטריות
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 שעות אם יש לך פטריות, עלי טרגון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle, רוסטביף עם רוטב פטריות וברנדי, ו צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר טורקיה מהמקרר ולנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. לשפשף את הציפור כולה עם שמן זית ואת העונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לקלף ורבע בצל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים בצל, מרווה, קורנית, marjoram, רוזמרין, ועלים מפרץ בחלל של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מניחים הודו על מתלה צלייה משומן, להגדיר במחבת צלייה, וצולים במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350°f. Baste טורקיה כל 45 דקות. כאשר הטמפרטורה הפנימית של הירך של טורקיה מגיע 71°, זה נעשה. (זמן הצלייה הכולל הוא בערך 12 דקות לקילו.) בעוד טורקיה הוא צלייה, להתחיל לעשות את רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מערבבים מרק עוף וקרביים עוף וצוואר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ברפרוף מדי פעם כדי להסיר זיהומים.כאשר בשר הצוואר הוא רך לחלוטין, על 1 שעה, להסיר מן החום ואת המתח דרך מסננת רשת בסדר. מניחים מרק בצד ושומרים צוואר וקרביים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר בשר מהצוואר וקוצץ בגסות אותו עם קרביים אם אתה רוצה להוסיף אותם לרוטב המוגמר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות, מעוטר בקלילות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם. (השאר מיצים במחבת הצלייה. בינתיים, סיים את הרוטב.לקלף בצל שני לחתוך לקוביות קטנות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף מחבת על שני מבערים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים פטריות ובצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות. לנפות קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח משולב באופן מלא (הרוטב יהיה למשוך יחד ולהתחיל להיראות מעט מבריק).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מוסיפים תערובת מרק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מוסיפים טרגון ומתבלים במלח ופלפל. לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.שיוך משקאות: Maysara Jamsheed Pinot Noir, Oregon. אדום בהיר, פירותי הוא תמיד נהדר עם טורקיה, אבל תוספת של רוטב פטריות במתכון זה דוחף כי אדום כלפי פינו נואר, שהוא לוויה קלאסית פטריות. זה פינו אורגון נפלא יש פרי טהור אבל מאופק, מביא טעמים אדמתיים של פטריות וסלק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פינו נוארפינו נואר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות