הודו צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה קלוי. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 505 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, זרעי שומר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום, ו הודו צלוי ושמפניה.
הוראות
לבשל הראשון 4 מרכיבים במחבת כבדה באזור מאוורר היטב, תוך ערבוב כל הזמן, עד זרעי שומר הם קלויים.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושמור לרוטב לחם (ראה מתכון). יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
לשפשף תערובת תיבול בחלל ועל כל הציפור. כיסוי וצינה 8 שעות.
הכן אש פחם במעשן עם מחבת ברמה השנייה (מעל רמה רגילה).
מניחים מחבת מים ריקה במפלס העליון (לא למלא במים).
מניחים מדף מזון באותה רמה מעל מחבת מים; מניחים טורקיה על מתלה. כיסוי עם מכסה של מעשן.
מבשלים 2 1/2 עד 3 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 18
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני גילוף.